Wat houdt de winterstop in?

Wanneer u kiest voor de winterstop, dan kiest u ervoor om in de wintermaanden niet te rijden. De winterstop loopt bij Ducati Insurance van 15 december tot 1 maart. U vindt de winterstop terug op uw polisblad.

Tijdens de winterstop blijft de normale dekking (WA) van kracht, alleen de schade die is ontstaan doordat u bent gaan rijden is niet gedekt (dus niet All Risk). Bijvoorbeeld: heeft u diefstal meeverzekerd, dan is dit tijdens de winterstop gewoon verzekerd. Wij raden te allen tijde af om te gaan rijden tijdens de winterstop. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u zo goed mogelijk verzekerd bent, als u toch besluit te rijden als u een winterstop heeft kunnen hoge kosten voor eigen rekening zijn.  

Aan de winterstop hangt een korting van 10% tot 15%. Dit wil dus niet zeggen dat u in de maanden dat u niet rijdt geen premie betaalt; de korting wordt uitgesmeerd over het hele jaar. Het gehele jaar betaalt u dus een lagere premie, als u voor de winsterstop heeft gekozen.

Wij krijgen veel vragen over de winterstop. Wilt u uw winterstop stopzetten? Dat kan uiteraard, houd dan wel rekening met het verliezen van de hierboven genoemde korting. Voor het stopzetten van uw winterstop, bel ons tijdens kantooruren op 0172-427296 of stuur een email naar info@ducati-insurance.nl.

Wilt u meer over de winterstop weten? Dat kan uiteraard! U kan ons bellen tijdens kantooruren op 0172-427296 of stuur een email naar info@ducati-insurance.nl.