Tips voor het besparen op uw motorverzekering

Wie wilt er nou niet besparen op zijn motorverzekering? Ducati Insurance helpt u graag om te besparen op uw motorverzekering. Daarom hebben wij een aantal tips voor u opgesteld. Hiermee kunt u uw voordeel doen. Dus lees gerust verder en ontdek hoe ook u geld kunt besparen!

  • Winterstop

Rijdt u niet in de winter? Activeer dan de winterstop op uw motorverzekering! Hierdoor kunt u al gauw 10% tot 20% op de jaarpremie besparen van uw motorverzekering. De winterstop loopt doorgaans bij de meeste verzekeraars van 15 december tot en met 1 maart (en dus ook bij Ducati Insurance). Let op, zowel de procentuele besparing als de looptijd van de winterstop kunnen verschillen per verzekeraar. Informeer uw verzekeraar over de voorwaarden die voor u van toepassing zijn.

  • Blijf vergelijken!

Op de website van Ducati Insurance kunt u heel eenvoudig uw motorverzekering berekenen. Het is raadzaam om eens in de twee jaar uw motorverzekering te vergelijken op de premie en aanvullende voorwaarden. Verzekeraars blijven immers premies wijzigen. Door dus te blijven vergelijken kunt u tevens besparen op uw motorverzekering.

  • Controleer aantal kilometers op de polis

Wanneer u merkt dat u veel minder rijdt dan het aantal kilometers dat u heeft opgegeven bij het aanvragen van de verzekering, dan kunt u tevens besparen op uw motorverzekering. Indien u veel minder rijdt dan opgegeven, kunt u namelijk wellicht een voordeligere verzekeringspremie krijgen.

  • Alleen een WA-dekking?

Heeft u enkel een WA-dekking nodig voor uw motorverzekering? Overweeg dan de allergoedkoopste premie. De voorwaarden van een WA dekking bij de verschillende verzekeraars ontlopen elkaar nauwelijks. Bekijk de voorwaarden goed, kijk bijvoorbeeld naar de mogelijkheden met betrekking tot verhaalsrechtsbijstand.

Besparen op uw motorverzekering bij Ducati Insurance

Kunnen wij u verder helpen met het besparen op uw motorverzekering? Jazeker! Dit kan door onze module om motorverzekeringen te vergelijken te doorlopen op de website. Daarnaast staan we u ook graag telefonisch te woord! We zijn te bereiken op 0172 – 427 296 van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. U mag tevens altijd even een e-mailtje sturen naar info@ducati-insurance.nl.