New limited edition XDiavel Nera

Elegantie. Onbeperkt.

XDiavel Nera: made in Italy design en vakmanschap gecombineerd met technologie en innovatie in een motorfiets gemaakt door Ducati in samenwerking met Poltrona Frau’s Interiors.

De XDiavel Nera zal worden geproduceerd in een genummerde serie van 500 exemplaren in beperkte oplage: het wordt gekenmerkt door een elegante “Black on Black”-kleurstelling en door een speciaal aanpasbaar zadel gemaakt van Pelle Frau®.

Genummerde en gelimiteerde editie

De XDiavel Nera wordt geproduceerd in een genummerde serie van 500 exemplaren in beperkte oplage. Het serienummer is gegraveerd op een speciale plaat op het trellisframe.

Met de hand opgezadeld

Het meest herkenbare onderdeel van de XDiavel Nera is de bijzondere zitting van Pelle Frau®: een met de hand gezadeld zacht natuurleer, het resultaat van jarenlang onderzoek door Poltrona Frau. Het is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren (Siam Red, Steel Blue, Cemento, India en Selva) en is aangepast met een reeks “X” gegraveerd door een geavanceerd laserproces, die de naam van de fiets herinneren.

Technocruiser Soul

XDiavel Nera drukt de kracht van tegenstellingen uit en combineert het ontspannen tempo dat typisch is voor de cruiserwereld met het sportieve rijgedrag en de opwindende prestaties van Ducati. De tweecilinder Testastretta DVT 1262 is het kloppende hart van XDiavel. Het chassis, de ophanging, het remsysteem en de elektronische uitrusting garanderen tegelijkertijd comfort, veiligheid en prestaties op hoog niveau.

Uniek en onmiskenbaar

Elk zadel, handgemaakt in natuurlijk Pelle Frau®-leer, is een uniek stuk, het is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren rechtstreeks uit het Poltrona Frau-palet. Daarnaast een breder comfortzadel en een rugleuning, ook in Pelle Frau® leer, geschikt om met z’n tweeën te reizen zonder in te boeten aan stijl.

Noot van de redactie :

Bent u benieuwd wat het verzekeren van deze Limited Edition XDiavel Nera kost? Vergelijk en verzeker nu direct uw Ducati!